Szeretnénk bejelenteni, hogy hamarosan megújul SEO Domain Név Parkoltató és linképítő Hálózat, a Kontrol.hu. Ez a régi Nos Domain parkoló és SEO rendszer továbbfejlesztett változata, amely valódi tartalmat jelenít meg a több mint 10+ éves pérmium domain hálózatunk oldalain és partnereinknél is..

Az oldalakon mostantól lehetőség lesz vendégcikkek, visszamutató linkek elhelyezésére is, amelyek segíthetnek a saját weboldalad SEO optimalizálásában.

Jelenleg már majdnem kész a rendszer így tesztelhető is lesz mára a közeljövőben. Arra bátorítunk mindenkit, hogy nézelődjön oldalainkont, kattintgasson, tekintse meg a tartalmakat.

Legpraktikusabb javaslatunk, hogy ha szeretnéd javítani saját weboldalad rangsorát a Google keresőben, használd ki a vendégcikk megjelenítését és visszamutató (backlink) építési lehetőségeket is.

A több mint 200 prémium domain név, amelyek a rendszer részét képezik, többek között az ingatlan, az utazás, a sport, a szórakozás és az egészségügy témaköreiből kerültek kiválasztásra. Így biztosak vagyunk abban, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Reméljük, hogy hamarosan találkozunk az oldalainkon, és örömmel fogadjuk a véleményedet és az észrevételeidet. A célunk az, hogy olyan tartalmat kínáljunk, amely valóban segíti a weboldalak rangsorolását, és javítja az online jelenlétüket.